O nama

Povijesni razvoj

 


Termorad d.o.o. je društvo u privatnom vlasništvu utemeljeno 1982. godine. Počeci djelovanja tvrtke su bili usmjereni prema održavanju objekata, pružanja usluga servisa i montaža instalacija na manjim objektima.

Tijekom godina tvrtka se, usvajanjem novih tehnologija, razvija i profilira te izrasta u konkurentnu tvrtku koja izvodi sve vrste strojarskih instalacija. Tijekom dugogodišnjeg iskustva, radom na strojarskim instalacijama te potrebom i težnjom za razvojem ukazuje se potreba za uvođenjem projektantsko-konzultantskog dijela tvrtke sa naglaskom na uvođenje novih tehnologija, novih standarda na polju uštede energije, očuvanja okoline te smanjenja troškova investicije i pogonskog održavanja.

 

Sadašnjost i pogled u budućnost

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu danas smo tvrtka koja može izvesti tehnički najsloženije građevine — od početka građenja do puštanja u pogon.

Naše područje djelovanja je projektiranje, nadzor, izvođenje i opremanje svih vrsta strojarskih instalacija (instalacije svih vrsta grijanja, hlađenja, ventilacije, plinske instalacije, instalacije medicinskih plinova, procesno-tehnoloških instalacija, instalacija vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacije i automatska regulacija — daljinsko vođenje procesa).

Tvrtka danas ima vlastite partnerske odnose s nekoliko renomiranih europskih proizvođača opreme za grijanje i klimatizaciju a također i direktan uvoz opreme što pridonosi kvaliteti, fleksibilnosti te garantira visoku razinu sigurnosti i kvalitete usluge.

Danas tvrtka zapošljava 40 djelatnika osposobljenih za izvođenje svih faza radova, od ideje i projekta do izrade i montaže instalacija i opreme, pa do puštanja u pogon i servisiranja te održavanja. O kvaliteti izrade instalacija i na kraju zadovoljstvu krajnjeg korisnika svjedoči referentna lista od preko nekoliko stotina objekata.

Vlasnici smo velikog broja certifikata i ovlaštenja za montažu opreme i instalacija te za kvalitetu izrade.

Budućnost nam se temelji na težnji usvajanja svjetskih trendova na polju našeg djelovanja te na stalnom unapređivanju razine kvalitete, zaštite okoline te korištenja alternativnih izvora energije koji nam zauzimaju posebno mjesto tijekom budućih projektnih rješenja.

Cilj nam je stalno pratiti i usavršavati postojeća tehnološka rješenja iz naše djelatnosti, stalno provoditi kontinuiranu edukaciju kompletne strukture tvrtke te i dalje biti među vodećim tvrtkama iz naše djelatnosti.